O Nama

Milenka Nekretnine Tim.

 

Ljiljana Poklepović - Direktor, Agent Za Promet Nekretninama

 

Ljiljana Poklepović je uspješan agent za prodaju nekretnina već godinama. Njezin osobni pristup svakom klijentu i naporan svakodnevan rad, omogućili su joj da osnuje Milenka Real Estate agenciju u 1997. Poslije sedam godina uspješna poslovanja nekretninama, vizija Ljiljana Poklepović je da razvije obiteljski orijentiran tim za promet nekretninama koji teži da bude najuspješniji na svim nivoima biznisa.

 

Poslije sedam godina uspješna poslovanja nekretninama, vizija Ljiljana Poklepović je da razvije obiteljski orijentiran tim za promet nekretninama koji teži da bude najuspješniji na svim nivoima biznisa.

 

Ivo Poklepović - Odnosi S Javnošću

 

Ivo Poklepović je uspješan obrtnik već desetljećima. On je rođen i živio je većinu svog života na otoku Braču. Kao iskusan graditelj on Vam može pomoći u adaptacijii ili gradnji Vašeg novog doma pokraj mora.

 

Također, brojni prijatelji i veze, te poznavanje lokalnih običaja, čine ga našom najboljom osobom za odnose s javnošću.

 

Iva Poklepović - Korisnički Servis / Marketing Savjetnik

 

Iva Poklepović je odrasla na Braču, ali je velik dio svog života provela putujući i živjeći u inozemstvu. Ona će odgovarati na sva Vaša pitanja. Iva je u inozemstvu stekla bogato iskustvo u području turizma. Njezin cilj je da za sve Milenka Real Estate klijente svori ambijent okrenut njihovim potrebama i željama, koji je maksimalno oslobođen stresa i pritiska.